Ständigt pågående utställning på Vikadamm

I morgon hänger Fotogruppen i Ale upp sin del av utställningen på Vikadamm. Tanken är att ge vårdtagarne något trevligt att titta på och samtala om. Första omgången bilder hängs upp i morgon med vernissage på måndag. Sedan är det tänkt att vi ska byta bilderna ca. två gånger om året

Det har inte vart lätt att välja bilder och jag känner mig inte helt nöjd heller men här är i alla fall de bilder jag kommer att ha med.

Känns lite extra när det är på min arbetsplats. Om ca 6 månader kommer det nya bilder och då ska jag vara bättre förberedd.

Verle gammelskog 13/11 2011

Fotogruppen i Ale hade förmånen att med Pelle Dalberg som guide besöka Verle Gammelskog ett naturresevat i Ale kommun. En härlig dag i skogen med glada fotovänner.

Naturreservatet kom till med hjälp av bland annat stiftelsen ”Ett klick för skogen” . Just nu är denna sida aktuell igen då man samlar in pengar för att rädda en annan skog utanför Skepplanda. Så alla vi som bryr oss om de orörda skogarna bör ta oss till hemsidan och klicka, det är gratis.

Tomten tittar fram

Holmedalen
En hund kanske?


FototokarFototriss 156 ”Så här ser det ut där jag är”

Då jag har tillbringat större delen av dagen på jobbet är mina bilder tagna omkring kl 17.00. Det har vart en ovanligt varm novemberdag, på väg till jobbet kl 06.45 stod termometern på 8° och när jag var på väg hem kl 16.00 var det 9,5°.

Som många andra har jag och min syster vart på kyrkogården och pysslat om gravarna. Saknar er lite extra idag, mamma, mormor, morfar, farmor och farfar.

Kyrkogården där våra närmaste är begravda finns vid Starrkärrs kyrka, Ale kommun, Göteborgs stift.

Kyrkan hade öppet denna dag för de som önskade.

 


För att se hur det ser ut hos andra gå till Fototriss