Gott Nytt År

Det får vi hoppas att det blir. Det finns ju mycket i världen att oroa sig för. Mycket av det är inte så lätt för en människa att ändra på men tillsammans och med medmänsklighet så kanske vi kan komma en bit på vägen.

I morgon på nyårsafton jobbar jag till 15.30 sedan ska vi bara ha en lugn skön kväll här hemma. Kanske skålar vi in det nya året i spabadet. Sedan får det bli sängen för mig, jobb igen kl 07.00 på nyårsdagen. 

Som jag skrev i förra inlägget kommer här lite gamla nyårshälsningar i kortform. 

    
    
    

 Visst är de fina.  Gillar särskilt den näst sista bilden med mannen o pojken. Ett nytt år med nya möjligheter.

Gott Nytt år önskar vi er alla 

Lite nostalgi så här på julafton.

Ett par besök hos svärmor o S faster och i övrigt en lugn julafton. 

Tänkte dela med mig av vad jag har liggande i skåpen. För ett antal år sedan röjde vi ur ett hus efter mina släktingar. Där fanns en hel del sparat sedan länge. Bland mycket annat en del gamla jul, nyårs och påskkort. Fotade av ett urval med mobilen, jag tror att de flesta är från 40 talet.

Tänker lägga upp ett urval nyårskort i nästa vecka.

   
    
    
    
 

God Jul

Förra året låg vi magsjuka dagarna innan jul i år kör vi med förkylning. Vi får hoppas att denna tradition är tillfällig. 

Fördelen med att vara sjuk innan jul är att det man möjligen orkar är att pyssla lite. Ett litet paket på varje tallrik i kväll.

   I dag har jag i varjefall orkat handla lite mat. Skinkan står i ugnen och bordet är dukat. I kväll så här dagen före dooparedagen firar vi jul med min lilla släkt. Sedan blir det lugnt i morgon och mannens släkt på juldagen. Annandagen firas på jobbet.

God Jul önskar vi