Äntligen

ja nu börjar vårblommorna komma och macroobjektivet är avdammat. Just dessa bilder är tagna med mobilen men i kameran finns det fler o bättre. 

  

Soluppgång över Sunnasjön, söndag morgon.

Första för i år  
 Familjens äldste o yngste grävmaskinist och minsta o största grävmaskinen

   
 

Ja det är våren……

Äntligen känns det som våren är här. Ett säkert tecken är fika i växthuset. Brukar vara dax så här i mars när takluckorna börjar öppna sig på grund av värmen.  

 
Idag var det tänkt att vi skulle satt upp skivor i hallen. men inte vill man vara inne en så här fin dag. Det blev utepyssel i stället, hallreparationen är ju kvar en dag när det regnar.
För min del blev det städning av verandan och växthuset. Sedan fick mannen o sonens bilar lite städning och tvätt både invändigt o utvändigt. Min bil blev bara tvättad på utsidan, insidan fick sitt i söndags.
S håller på att städa i det som tidigare vart ladugård men nu fungerar som förråd. tänk vad mycket både bra och dåligt man kan samla på sig. Igår blev det också besök på tippen. Ju mer utrymme man har ju mer samlas det.
I kväll har vi vart på spinning och som avslutning ett gott bad på altanen. I helgen blir det jobb men först en stund med Pelle i morgon förmiddag. 

 
Så nöjd med att jag i veckan äntligen planterat om alla pelargonerna och sått lite fröer.

God natt 

Vår

Nu känns det att våren är på G. Fågelkvitter, snösmältning, ljust på morgonen o kvällen. En helt underbar tid är i antågande.

Jag har börjat plantera om pelargonerna, lite sent i år men det blir nog bra. Alla utom 2 onamnade har klarat vintern. Borde vara nöjd men 3 nya sticklingar följde med hem från Plantagen i veckan. Pelargonsamlandet är ett svårt missbruk.

Börjar så smått planera för en längre husbilstur i början på sommaren. Nordkap är målet. Tanken är att vara borta 2-3 veckor. Jag ska vara ledig maj o juni. En månad tjänstledigt o en månad semester, det ska bli så skönt.  

Som avslutning två bilder på barnbarnet som blev 2,5 år i förra veckan. Han älskade att klättra hos en granne i lördags. Farfar var med o stöttade.