Fortsättning följer

Hade möte med HR och han som är min egentliga chef i torsdags. Enligt dem räknar man med att innan årsskiftet ska jag veta var jag ska jobba i framtiden. På tisdag har jag en första intervju. Digitalt via Teams, känns lite konstigt men det är ju så i dessa konstiga tider.

Har börjat lite smått att fixa för advent. Hängt upp julgardiner, pyntat nya adventsljusstaken och bakat glutenfria pepparkakor.

Var ledig i onsdags och då passade jag på att hämta Pelle och Albin. Fick hjälp att sätta belysning i flaggstången.

Sedan blev det pyssel. Garnerade pepparkakor. Köpt både kristyr o pepparkakor, lite fusk får man unna sig.

På torsdag kväll plockade jag in de sista ringblommorna då det skulle bli frost. Hade hoppats att kunna plocka in dem till första advent men inte illa med egna blommor 19 november.

Sovit på soffan i natt då jag slipade o oljade trappan i går kväll. Vaknade av åska vid fem tiden. Då var trappan så pass torr att jag kunde gå upp o dra ur datorerna. Riktigt skitväder i går men fick med Peter ut på en tur i skogen.

Idag skiner solen men det blåser fortfarande. Får allt bli en promenad om en stund. Kanske hämta hem lite granris.

Min fobi för möss gör att det inte blir någon tvätt eller annat i källaren idag. Såg en mus i trappan i går kväll och den har inte fastnat i fällan ännu. Löjligt att vara rädd för något så litet men så är det. Kanske borde fobiträna då det ju begränsar en del. Får fundera på detta.

Vad händer nu?

Nu är det klart, inget mer jobb på Garverivägen efter 31/12. På torsdag träffar jag HR för att diskutera framtiden. Börjar kännas rätt hopplöst men det kanske blir till det bättre. Finns oftast något positivt i det mesta. Gjorde ett försök att få tjänstledigt december men fick nej på det. Hade vart skönt men det blir nog bra att jobba också. Blir varannan helg på avdelning och sedan någon blandning av administration o vård. En dryg månad ska väl kroppen hålla får vi tro.

Idag har vi vart och gjort några inköp. Noga med att hålla avstånd och friska.

I eftermiddag har jag vart med barnbarnen i skogen och plockat mossa o kottar.

Lite pyntande inför jul.

I kväll har jag bakat lite. Rånepepparkakor fast med glutenfrittmjöl. Kanske inte de vackraste men goda blev dom.

Nu blir det sängen. Slutar redan 13.30 i morgon och ledig onsdag så en rätt så bra vecka.

Slut på sjukstugan

I alla fall för den här gången. Negativt covid-19 test, skönt. I fredags var det läkarbesök för min huvudvärk. Sedan i juni när jag testades positivt för covid har jag haft en envis daglig huvudvärk. Inga tabletter hjälper och koncentrationen har inte vart på topp. Känner att det börjar påverka även psykiskt. Även läkaren trodde att det var kvarvarande symptom från covid-19, snart 5 månader. Kollade lite av varje och så en del prover och en remiss till magnetröntgen för säkerhets skull. Skönt att få en ordentlig koll. Nu är det bara att vänta och se. I morgon tillbaka till jobbet, ska jobba som uska men vet inte på vilken avdelning.

Förkylningen vände i fredags så sedan har det mest vart den ständiga huvudvärken.

Lördag skogspromenad med svampplockning och distansfika hos grannar.

Idag farsdagsfika med barn o barnbarn. För ovanlighetensskull tårta extra allt. Chokladbollskladdkaka med chokladbollstäcke garnerad med chokladbollar. Mäktig men en liten bit smakade bra.

Äntligen en lite ordentligare städning av nedervåningen. Inte så kul men skönt när det är gjort.

I veckan blev mina Sockar klara och jag ska börja på svärdotterns kofta.

Sist lite bilder från idag.

Sjukstuga igen.

Suck, vaknade på söndag morgon, förkyld igen. Skulle jobba kväll och visste ju redan att helgen var tuff med både sjuka och andra ledigheter. Som läget är nu kan man ju inte välja att ta tabletter o jobba på. Vet inte ens om jag orkat det men i vanliga fall hade jag säkert försökt. Så nu har jag vart och tagit nytt corona prov och väntar på svar. Just nu är soffan o tv.n min bästa vän.

Tog mig ut på en kort långsam promenad idag när solen tittade fram. Sedan var krafterna slut och det blev sova på soffan igen.

#mittmånadscollage

Med hashtagg #mittmånadscollage finns det varje månad en massa inspirerande bilder. Här kommer mitt bidrag för oktober.

Ett par fina solnedgångar över sjön, härliga höstdagar, åretssista blombukett, bullar och lite halloween kakor.