Slut på sjukstugan

I alla fall för den här gången. Negativt covid-19 test, skönt. I fredags var det läkarbesök för min huvudvärk. Sedan i juni när jag testades positivt för covid har jag haft en envis daglig huvudvärk. Inga tabletter hjälper och koncentrationen har inte vart på topp. Känner att det börjar påverka även psykiskt. Även läkaren trodde att det var kvarvarande symptom från covid-19, snart 5 månader. Kollade lite av varje och så en del prover och en remiss till magnetröntgen för säkerhets skull. Skönt att få en ordentlig koll. Nu är det bara att vänta och se. I morgon tillbaka till jobbet, ska jobba som uska men vet inte på vilken avdelning.

Förkylningen vände i fredags så sedan har det mest vart den ständiga huvudvärken.

Lördag skogspromenad med svampplockning och distansfika hos grannar.

Idag farsdagsfika med barn o barnbarn. För ovanlighetensskull tårta extra allt. Chokladbollskladdkaka med chokladbollstäcke garnerad med chokladbollar. Mäktig men en liten bit smakade bra.

Äntligen en lite ordentligare städning av nedervåningen. Inte så kul men skönt när det är gjort.

I veckan blev mina Sockar klara och jag ska börja på svärdotterns kofta.

Sist lite bilder från idag.