Helg på landet

Visst var det trevligt igår på Park Lane och med Hotellövernattning men väldigt skönt att komma hem igen.

Kvällen igår var fantastisk, god mat och dryck trevligt sällskap och en härlig show. Så kul med nya bekantskaper och ett mysigt avslut på kvällen med jubilerande kusinen och hans fru.

Tog en bild i spegeln på hotellet innan vi gick iväg.

Men som det heter Borta bra men hemma bäst. Har tillbringat eftermiddagen hos sonen med familj. Kört röjsåg och plockat ihop ris. Mannen har grävt upp stubbar och stenar. Sedan var vi alla för trötta att laga mat så det blev pizza från Campino.

Nu blir det sova, en dag jobb och sedan två dagar semester och Ullared med bästa gänget. Ska bli så skönt att koppla bort jobbstressen med trevligt sällskap.

Helg i stan

Efter en tuff vecka på jobbet blir det helgen i Göteborg.

Kusinen ska äntligen få fira sin födelsedag. Vi är bjudna till Park Lane. Passade på att boka in oss på hotellet bredvid. Överraskades av att mannen bokat en svit. Så våning 10 med utsikt över stan♥️

Lite lugnt häng och vin innan vi gör oss iordning för en trevlig kväll.

Fredagskänsla

Tänk att det är mest fredag och måndag hela tiden. Livet rusar på i hög fart.

Har stresshuvudvärk på grund av jobbet mest varje dag. Vet inte hur länge det håller att må så här. Förra fredagen fick jag lätt panik och grät i min ensamhet här hemma. Det finns många fördelar med hemjobb men även en del negativt. Jag hoppas att vi får fortsätta att jobba hemifrån när det fungerar men kan jobba på plats när det känns bäst. Har så fina arbetskamrater, men vi känner alla av stressen.

En stor fördel med att arbeta hemifrån är att direkt efter att ha stämplat ut ta på skorna och promenera bort stress och spänningar. I höst har det blivit många turer i skogen och mycket svamp i frysen. Som tur är följer Stefan gärna med på dessa utflykter. Idag blev det öarna i Ängsmossen.

Härliga höstfärger nu. Äntligen köpt nya stövlar så det fungerar att klafsa runt i mossen. Hittade första blomkålssvampen någonsin. Har inte smakat ännu men ska visst vara en delikatess.

Den innehöll några mysiga insekter som tog sig ut när svampen hamnade i kallt vatten och lite vinäger.

Idag har yngsta sonen klarat körkort för tungt släp. Grattis Andreas. Bara Markus kvar som inte har BE hoppas även han tar tag i det.

I helgen blir det Kajskjul8 Claes Malmberg o Stefan Livh. Ska bli kul hoppas jag. Önskar mig en kväll full av skratt.

Köpt några betongpumpor att pynta trappen med.

Avslutar med en solnedgång från vår altan. Tröttnar aldrig på utsikten över Burhults sjön.

Skördetid potatis

Idag har vi tagit upp årets potatis. Rekordstora, hoppas de går att sälja men bakpotatis i affären brukar ju komma från England och vara rätt dyra så varför inte.

Ont i kroppen är resultatet av dagen men det går väl över. Massage i morgon passar ju bra. Har inte hunnit med den numera vanliga söndagsångesten heller. Känner mig annars rätt trött, stressad och uppgiven. Men jag tar en dag/vecka i taget.