Påsk

Vi hade tänkt ta ut husbilen på en tur i helgen men tänkte om. Mycket att fixa med hemma så det får vänta till Kristiflygare i stället.

Tanken på att sälja husbilen har lagts på is ett år. Vi känner oss inte riktigt färdiga med den ännu.

Långfredag hade vi arbetsdag med barn, svärdotter o barnbarn. Vi tvättade växthus, rensade odlingslådor och satte plåt. I morgon annandag påsk fortsätter vi. Mera plåt, trädgård o bilstäd planeras. Alltid roligare när man hjälps åt.

Påskafton o påskdagen har jag ägnat mig åt trädgården och Stefan har fixat med stuprör, bytt däck på bilen och lite av varje. Blev ett växtstöd av raka grenar jag klippt från ormhasselns grundrot. Ett första försök som ändå blev helt okej. Rabarbern under tunnan växer och nästa helg kan vi nog göra rabarberpaj. Inomhus odlingen av gurka växer o frodas.

Idag har jag planterat om den kallsådda kålen. Spetskål, svartkål, broccoli o grönkål. Rosorna är klippta och hoppas det inte var för tidigt.

I går kväll var det påskeld med grannarna.

I kväll var det spabad under stjärnhimlen. Nu är det natti natti så vi orkar med en arbetsdag till.

V14

Oj vilken vecka jag haft, mycket på programmet.

Måndag, jobb och sedan pyssel o prat i Guntorp. Korgar i rotting stod på programmet. Fantastiskt roligt och om jag får säga det själv så blev det väldigt bra.

Tisdag, jobb från 06-12 och sedan Ullared med bästa gänget. Före detta arbetskamrater från Vikadamm. Alltid lika mysigt att ses. Framförallt kvällen med dem kan man leva länge på. Hem på onsdag efter frukost och jobb från 11-16.30. Två intensiva men trevliga dagar.

Torsdag blev det ny färg på naglarna. Träffade en föredetta jobbarkompis som hade tiden före mig. Så kul att se henne igen.

Fredag. After work i lokalen på snickeriet med grannarna. Bakade bröd o kladdkaka efter jobbet. I övrigt var det knytis. Både gott och trevligt.

Lördag, Stefan fyllde år. Han var i skogen med jaktlaget på dagen så för mig blev det loppis o matinköp i Alingsås. Sedan hem o städa lite och sedan kalas med barn och barnbarn. Passade på att fira även Peter som fyllde år i måndags

Idag har vi vart i Dalsland och hämtat virke till Markus och passade samtidigt på att hälsa på Stefans kusin.

Den här vingen stod parkerad efter vägen. Helt otroligt lång.

Gurkorna i fönstret har börjat blomma och om ett par veckor är det nog skördedax.

Har skolat om lite plantor i kväll får hoppas att de tar sig. Är ju alltid lite känsligt de första dagarna.

Påskveckan och pyntet är upplockat från källaren. Stefan ska passa barnbarnen i morgon så hoppas att komma hem till ett pyntat hus.

Vi har börjat prata om att sälja husbilen. Ett första steg att kolla vad vi ev kan få för den hoppas jag Stefan hinner kolla i veckan.

Nej nu måste jag sova, börjar kl 06.00 i morgon.