Mitt augusti

Har haft lite krångel med bloggen sedan jag bytte adress men nu verkar det fungera igen. Blir här en liten sammanfattning av augusti.

Drygt tre veckor semester o så skönt o välbehövligt. Lite husbil och rätt mycke hemma. Förbereder för ett enklare födelsedagsfirande. Hade det vart som vanligt och ingen pandemi hade vi planerat för fest. 60 år låter gammalt men livet är trots allt väldigt bra.

En samling av bilder från vår tur Bohuslän, Dalsland, Värmland

Favoriten bland blommor ❤️

Första semesterveckan.

Vilket väder vi haft, sol o värme. Nästan lite för bra men bäst att njuta för snart är det höst och vi kommer att klaga på regn o kyla igen.

Fredag o lördag med sötaste barnbarnen.

Idag har vi förberett för en tur med husbilen. Tvättad o iordning bara att fylla vatten o packa in så drar vi. Men först besök hos fastern på äldreboendet. Hon hör ingenting genom besöksskärmen så i morgon blir det test av ny köpta lurar. Håller tummarna för att det ska fungera.

Sedan blev det kräftor till kvällsmat.

Semester❤️

Äntligen och tänk att vi prickat in riktigt fint semesterväder. På gränsen till för varmt men hellre det än regn o blåst. Började med en dag som kompensation för 6 juni och en kompdag och från igår måndag semester. 4 veckor så skönt.

Har redan hunnit med att hämta barnbarnen på förskola o fritids 2 gånger. Glass o bad o mys.

Rensade potatisen i torsdags vilket uppskattades av blinningarna. Har fortfarande märken som kliar efter detta. Sedan har jag fått lite nya insektsbett som kliar men det är ju en del av sommarkänslan????

I lördags hade vi kusinträff här på altanen. Alltid lika trevligt att träffas. Då kusinen i Tyskland inte kan komma på grund av corona o riskgrupp var vi bara 7 stycken.

I kväll har jag vart i Alingsås på stickträff med syrran.

Inga bilder i dagens inlägg då det krånglar med uppladdningen.

Snart ❤️

Så otroligt trött men snart så blir det vila. 3 arbetsdagar kvar innan semester. Tre dagar där jag ska jobba helt med schema, stänga dörren o telefonen, fokusera helt på bara detta. Sedan blir det drygt fyra veckor där jag är min egen arbetsledare. Får se vad det blir av det?

I helgen fick vi äntligen båten i sjön, förra året var vi inte ute en enda gång. Markus med familj var också med. Härligt att vara tillsammans hela dagen.

Första stoppet bad o fika.

Sedan åkte vi mot Alingsås där vi beställde pizza som Markus cyklade o hämtade.

Behändigt med en liten elcykel som man kan ta med.

Pizzan åt vi sedan på Risön.

På hemvägen började växellådan på motorn krångla men vi tog oss i varje fall i hamn. Blir till att lämna in den innan nästa tur.

På kvällen blev det bad i poolen, godis och som avslutning sov vi på altanen i natt.

Idag blev det städning och en stund i trädgården med skyffeljärnet. Gräsligt mycke sniglar i kväll?

Natti natti