Vad händer nu?

Nu är det klart, inget mer jobb på Garverivägen efter 31/12. På torsdag träffar jag HR för att diskutera framtiden. Börjar kännas rätt hopplöst men det kanske blir till det bättre. Finns oftast något positivt i det mesta. Gjorde ett försök att få tjänstledigt december men fick nej på det. Hade vart skönt men det blir nog bra att jobba också. Blir varannan helg på avdelning och sedan någon blandning av administration o vård. En dryg månad ska väl kroppen hålla får vi tro.

Idag har vi vart och gjort några inköp. Noga med att hålla avstånd och friska.

I eftermiddag har jag vart med barnbarnen i skogen och plockat mossa o kottar.

Lite pyntande inför jul.

I kväll har jag bakat lite. Rånepepparkakor fast med glutenfrittmjöl. Kanske inte de vackraste men goda blev dom.

Nu blir det sängen. Slutar redan 13.30 i morgon och ledig onsdag så en rätt så bra vecka.