Fortsättning följer

Hade möte med HR och han som är min egentliga chef i torsdags. Enligt dem räknar man med att innan årsskiftet ska jag veta var jag ska jobba i framtiden. På tisdag har jag en första intervju. Digitalt via Teams, känns lite konstigt men det är ju så i dessa konstiga tider.

Har börjat lite smått att fixa för advent. Hängt upp julgardiner, pyntat nya adventsljusstaken och bakat glutenfria pepparkakor.

Var ledig i onsdags och då passade jag på att hämta Pelle och Albin. Fick hjälp att sätta belysning i flaggstången.

Sedan blev det pyssel. Garnerade pepparkakor. Köpt både kristyr o pepparkakor, lite fusk får man unna sig.

På torsdag kväll plockade jag in de sista ringblommorna då det skulle bli frost. Hade hoppats att kunna plocka in dem till första advent men inte illa med egna blommor 19 november.

Sovit på soffan i natt då jag slipade o oljade trappan i går kväll. Vaknade av åska vid fem tiden. Då var trappan så pass torr att jag kunde gå upp o dra ur datorerna. Riktigt skitväder i går men fick med Peter ut på en tur i skogen.

Idag skiner solen men det blåser fortfarande. Får allt bli en promenad om en stund. Kanske hämta hem lite granris.

Min fobi för möss gör att det inte blir någon tvätt eller annat i källaren idag. Såg en mus i trappan i går kväll och den har inte fastnat i fällan ännu. Löjligt att vara rädd för något så litet men så är det. Kanske borde fobiträna då det ju begränsar en del. Får fundera på detta.