Semester ♥️

Börjat med att flexa ut idag fredag, hade lätt kunnat fylla även denna dag med bland annat schemaläggning. Men nu fick det bli en ledig dag istället. Schemat finns kvar i augusti när jag börjar igen.

Idag har vi vart en tur till Skåne med lastbil. Stefan har kört snickerimaskiner till Tomelilla och hämtat hem virke. Själv har jag bara vart med som sällskap.

Varierande utsikt genom en vindruta mest hela dagen. Vad gör jag inte för att få umgås med mannen i mitt liv♥️

Igår umgicks jag med en av de allra bästa arbetskamraterna jag haft. Satt ute i hennes trädgård och pratade om ditt o datt mest om gamla kollegor och hur det är med dem. Hon bor i ett bostadsområde i Nol men har mer problem med rådjur som äter upp det mesta som odlas. Peppar peppar men hittills har vi här i skogen inte haft de problemen. Kanske finns det mer annat här omkring som är godare.

Nu blommar rosorna i min flaggstångrabatt så fint.

Det växer bra i värmen när man har möjlighet att vattna. Som tur är har vi en brunn som levererar.

På söndag ska vi ha trädgårdsvandring i byn. Ska bli spännande att se vad de andra odlar. I morgon ska jag fixa till det lite, vill ju inte visa upp den värsta oordningen🤗