Två veckor…

Två veckor med bara bemanning, känns som hjärnan börjar lugna ner sig lite. Kommer nog bli bra det här. Hade lönesamtal i veckan och chefen tyckte att jag vart sjuk lite mycke. Kollade upp det och ja jag har vart borta 4 gånger 2021. En dag efter spruta 2, en gång när jag ramlade på jobbet och 2 gånger som jag inte minns vad det var, troligen förkyld. Sammanlagt 11 arbetsdagar. Känns helt okej med tanke på hur jag mått och pandemin. Men vi har ju tydligen olika sätt att se på saken.

Den här veckan har jag vart både och fixat naglarna och hos frissan. Känns skönt att bli lite ompysslad.

Stickar just nu på tredje mössan i rad. Först en till Peter och sedan en till mig. Håller på med en till Stefan. Hittills en i veckan.

Nästa projekt blir nog vantar till min mössa. Mönstret till dem säljer #nitashantverk till förmån för Love and hope. Sedan funderar jag på en tröja till mig.

Markus med familj har just nu covid så dem håller vi oss undan ifrån. Verkar ändå som de klarar sig rätt så bra. Vart där o fjäskat med lite glass, godis och tulpaner. Skulle firat 70 åringen som var planerat för 2 veckor sedan den här helgen men blev inställt igen på grund av covid.

Våra nya sängar skulle kommit i veckan men fått besked att de är försenade minst 2 veckor.

Idag ska jag baka bröd och så blir det kanske en stunds röj i källaren. Sakta men säkert går det framåt. Mycket har bara åkt ner i källaren utan att sorteras under åren så det finns mycket gå igenom. Nu frukost.