Kusiner

Har blivit mycket kusiner i veckan. Torsdag begravdes äntligen kusinen som dog för snart ett år sedan. Ibland kommer livet emellan och det blir inte som man önskar. Klas som begravdes har sin syster Maria i Tyskland och hon har inte mått bra, men nu kom hon och hennes man hit en vecka så då blev det både begravning på torsdag och kusinträff på lördag.

Kusinträffen var i Dalsland så vi tog husbilen till Vänersborg redan på fredagen. Ställplats i marinan och middag på Koppargrillen. Har blivit lite av en tradition när vi åker en helg åt det hållet.

Lördag var det bestämt Sunnanå hamn och även där finns det en ställplats. Först lunch på Skeppskrogen och glass o kaffe på fiket bredvid. Marias man mådde inte bra så han var inte med och Maria som fått diagnos Alzheimers orkade inte vara med mer än ett par timmar men vi andra fortsatte i husbilen och sedan middag på restaurangen innan de åkte hem.

Vi myste vidare i husbilen och åkte hem efter en sen frukost idag. Hemma vid 12 och sedan lite trädgårdspyssel och jordgubbar o glass med barn o barnbarn.

I kväll blev senaste handarbetet klart, en kort spetsstickad poncho. Tänkt att ha över t.ex en klänning. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu men blir nog en virkning ett så kallat cal. 2 mönsterdelar är redan ute så dax att virka ikapp.

Nu går vi in i midsommarveckan så bara 4 arbetsdagar. Börjar 06.00 i morgon så borde sovit för länge sedan, klockan är 22.45 så natti natti