Nöjd med dagen

Började i går efter jobbet med lite trädgårdsfix. Trimmade och rensade men sedan var orken borta. Har vart en tuff vecka på jobbet. Planeringen för sommarförskolan har tagit ovanligt lång tid. Sent anmälda barn och vårdnadshavare som inte svarat på mail förrän i sista minuten. Vi ska ta upp problemet med cheferna efter sommaren, inte en sådanhär planering igen. Men hoppas nu att allt ska fungera på måndag.

Lite gäster på hembakad pizza på kvällen och sedan en stund vid tv.n. Sov länge i morse men har ändå hunnit med en hel del. Rensat med skyffeljärn och kratta vid odlingslådorna, flyttat runt krukor och vattnat.

Vi har även sågat ner spireahäcken, brukar göra så ca vart sjundeår. En del jobb men nu är det gjort. Gott att det finns maskiner.

Känns i kroppen drygt 13 000 steg bara i trädgården idag.

Nu ligger vi i soffan på altanen. Synd bara att det blåser men filt o tröja så känns det ändå skönt.

Blev en drink

Rosenrabatten vid flaggstången har nästan blivit för tät men har ingen annan stans att flytta rosorna så det får vara så. Kommer nog bli fantastiskt om någon vecka när fler har slagit ut.

Två veckor till sedan fyra veckor semester. Första veckorna hemma och sedan någon vecka med husbilen, planen är Norge men vi får se vad det blir.