Semester

Äntligen stämplat ut för semester. Förra fredagen var jag så trött, frågade mig själv vad det var för idiot som kom på att jag skulle ha så sen semester? Givetvis är idioten jag själv 😊 men nu känns det toppen 4 veckor ledigt ligger framför mig.

Sista jobbveckan har ändå gått förvånansvärt fort och lätt. Tisdag kväll, stickcafe i Nolhaga, gott väder och trevligt sällskap.

Onsdag blev det härlig semesterkänsla. En kväll med barn o barnbarn vid sjön. Pizza på stranden och flera bad. Kvällen avslutades med två lyckliga barn som paddlade kajak för första gången. Så duktiga båda två. Batteriet på min telefon var nästan slut så blev inte så många bilder.

Torsdagkväll, grannar på besök, bad och prat tills klockan var över 23.00. Så härlig kväll.

Stämplade ut lite tidigare idag. En lugn eftermiddag på altanen med nya stickningen, en kofta till Camilla. Ska bli 40 års present men kommer att ha svårt att spara den, hon fyller inte förrän i mars. Men ännu är den långt ifrån färdig.

I kväll blev det pizza och goda vänner på altanen. Lånat Markus och Camillas vedeldade pizzaugn. Nu är semesterkänslan här på riktigt.

I morgon blir det sovmorgon och sedan trädgårdsfix. Har några projekt planerade för semestern. En ny rabatt och gjuta en betongkruka på fot men inte i morgon, då blir det rensa och kanske en tur med trimmern. Natti natti.