Halva semestern

Så fort det gått. Gjort mest ingenting precis som en semester ska vara. Jag har lite svårt att koppla av men jobbar på det.

Har i alla fall börjat anlägga rabatten som jag planerat för. Köpte plåtar till kanter igår så hoppas få hjälp att bocka till dem idag. Kom på i natt att första växten som planteras ska bli en av vipphortensiorna jag har i krukor, kan ju bli att den på sikt tar över rabatten men första åren kan den få växa tillsammans med perenner. Tänker mig stjärnflocka, spirea, och någon låg kantväxt. Kanske några lökar för blomning i vår.

Vaknat med ont i nacken så kanske inte blir så mycket gjort idag men det brukar ju oftast bli bättre när man kommer upp och rör sig, får hoppas på det.

Hittills har semestern vart mycket handarbete, virkar på en mandala och rutor till en väska. Varvar det med att sticka på en kofta till svärdottern.

Har vart en tur till Ullared, Alingsås och Partille annars har jag vart hemma men i nästa vecka blir det husbil. Vädret får bestämma om det blir Norge eller kanske Danmark.

Husbilen har vart med sonen på scoutläger i två veckor. Låter ju inte så scoutigt men som lägerchef behövde han en fast punkt att förvara alla saker på. Ca. 2000 scouter i Tämta. Han och många andra har lagt många timmar under mer än ett år på planering.

I morgon hoppas jag på bra väder och trevligt sällskap då jag bjudit in till fika och handarbete på altanen. Nu förtiden kallas det ju för stickcafe men förr hette det ju symöte😊 Lagt inbjudan på Facebook så får se om några nappar.

Måste ju bara visa att jag lyckades vinna i minigolf. Helt otroligt då bollar inte är mina bästa vänner. Rundan därefter var ordningen återställd och jag kom sist 🙃

Fina Dahlian vi fick av Stefans syster.