Söndag kväll

Vi kom hem på eftermiddagen och eftersom Stefan skulle sitta på kontoret med momsredovisning blev det en tur till faster Märta. Något piggare idag när jag kom men nu sover hon gott och jag tänker stax åka hem.

Nu har de släppt lite på restriktionerna och man kan komma när man vill. Skönt innan kändes det nästan som de gamla hamnat i fängelse.

I morgon är det jobb igen, hoppas allt med morgondagens sammanslagningen av förskolorna på grund av studiedag fungerar. Nu har vi två veckor att fixa för sommarförskolan och sedan direkt på nästa planering inför studiedag i augusti. Mitt i allt detta är juni och augusti de intensivaste månaderna inför nästa studieår. Ska bli skönt med semester om fem veckor.

Ibland känns det som jag inte kommer att orka en dag till. Men bara att kämpa på, kan ju inte lämna min kollega med allt för sammanslagningarna.

Nej nu bär det av hemåt igen.

Midsommarblomster