Andra sprutan

Igår fick jag andra sprutan. Kände mig trygg med att även den skulle vara utan reaktion men här ligger jag på soffan. Trött och huvudvärk så det fungerade inte ens att jobba hemifrån. Får hoppas det är kortvarigt då vi lovat att ha barnbarnen i helgen när föräldrarna jobbar.

Ser fram emot en dag med Pelle och Albin. Köpt nya Textilpennor och några örngott som jag tänkte att de kunde rita på. Sedan hoppas jag få hjälp att skriva på stenar till grönsakslandet så det syns vad jag odlar. Blir fint med lite barnstil.

Givetvis ska vi även bada, äta glass och om vi hinner baka något.

Älskade barnbarn vad vore livet utan er. Troligen okej men mycket tråkigare. 😊

Gurkorna i hydroodlingen har växt och ger fler gurkor än vi hunnit äta. Men så goda.

Har i alla fall fått till lite bröd idag mellan stunderna på soffan. Så himla roligt med #foccaciaart