Semesterdag

Passat på att ta en semesterdag så det blir ledigt i 4 dagar över midsommar.

Sitter hos faster Märta som sover. Tänk vad jag saknar våra stunder när vi pratade om ditt o datt. Men så är ju livets gång.

I går fyllde Albin 5 år och Baby Yoda var klar. Nu önskar sig Pelle en lika dan så bara att börja på en ny. Inte riktigt min grej med pilliga saker men det går ju fort. Sedan får det bli satsning på Peters tröja, har redan stickat på den i 3 månader. Tur det är sommar nu och inte så stort behov av varma tröjor.

Idag står veckohandling på programmet. Hade nästan gjort klart beställningen till Ica när något hände och beställningen försvann och då var det försent att boka nytt så nu blir det till att handla i butik. Sedan ska jag hämta Pelle och Albin, deras sista dag på förskola o fritids innan sommaruppehåll.

Tänk att få börja dagen i trädgård och växthus. Önskar att varje dag vart så. Längtar efter att sluta jobba men ännu är det några år kvar.

Tänker tillbringa mycket tid med trädgården de närmaste dagarna.