Två veckor till semester.

Känns som en evighet men det ska nog gå bra. Mycket kvar att fixa med sommarförskolan och sammanslagning för studiedagen i augusti och så allt det vanliga. Stressnivån är på topp. Ibland känns det som jag inte kommer att orka.

Helgen har vart fin med trädgård, lite bakning, bad och altanhäng med ett par grannar. Synd bara att det plötsligt blev så mycket blinningar. Envisa, framförallt när man blir lite varm och svettig och gärna har ett par jordiga handskar på. Idag har jag rensat i odlingslådorna och lite rensning med skyffeljärnet. Mina armar fixar inte så långa stunder i taget men med envishet och lite då och då blir det oftast bra ändä.

Blivit en massa gula blad på våra rhododendron efter årets intensiva blomning så idag får de en rejäl rotblöta. Med torkan som är nu krävs det att man vattnar det mesta. Tur vi inte har brist på vatten. Nu blommar en av favoritblommorna, Afrikas blå lilja.

Hade planerat att koka rabarber chutney men planeringen var lite dåligt så nu hoppas jag att Peter ser mitt meddelande och åker och handlar på hemvägen.