Svamp

Ja nu finns det verkligen massa svamp i skogen. Igår skulle vi bara ta en promenad på vägen men hamnade i skogen. Slutade med att vi tog loss huvan på min jacka och fyllde den med svamp. Just där vi gick i går går vi ofta men inte utanför stigen. Så helt nya svampmarker för oss.

Idag var planen att leta svamp. Tog med varsin korg att plocka i. Vi gick båda hem med fyllda korgar. Tänk så mycket roligare det är att plocka än att rensa. Slutade i varje fall med svampmacka till kvällsmat och 12 påsar i frysen. Så gott att komma ut i skogen både för kropp och själ efter en dag vid datorn.

Imorgon blir det ingen svamp promenad utan vägning på viktväktarna. Håll tummarna för att det är minus på vågen.

Igår var jag äntligen klar med Peters tröja. Nästan 6 månader har det tagit och oket har jag delvis stickat 4 gånger då jag fått ta upp och ändra för att få den att passa. Kanske var så att jag inte förstod det norska mönstret 😊

Nästa projekt är redan inköpt. Tröja till Stefan. Även det ett mönster på norska😳 Men först ett sopmonster till Albin.