Länge sedan sist

Har inte haft ork och lust med bloggen på ett tag. Jobbstress som stundtals känns som övermäktig. Kör en dag i taget och hittills har det gått trots att jag tänkt fokusera på att klara måndag så får vi se och sedan går det dag efter dag och plötsligt är det fredag igen. Vi har haft möte med både chef och facket och det är en omorganisation på gång så nu hoppas vi på bättring framöver.

I torsdags ramlade jag och slog i bröstet mot en bänk på ena förskolan. Som vanligt när man ramlar så är ju första tanken oj så pinsamt😳 Pedagogen som såg det undrade hur det gick och just då kändes det ok så svarade så klart att ingen fara😊men sedan kom smärtan. Troligen bara muskeln som fått sig en törn men ont gör det. Ska till fysioterapeuten i morgon så får vi se vad han säger.

Håller på att sticka en tomtemössa till Albin samtidigt som jag stickat på Stefans tröja. Just nu är det mössan som är prioriterad, ska vara klar till första advent är tanken. Tunnt garn och stickor nr. 2 men nu har jag börjat maska av så varven blir kortare o kortare så det ska nog gå bra. Albin ringde i morse och ville att farmor skulle sticka en kamera, vet inte riktigt vad han förväntar sig men hittade ett mönster på Järbo. Fanns mer avancerade men hoppas den här duger😄

Vart ute i trädgården en stund, pillat ner 150 lökar i flaggstångrabatten och fyllt på jord så nu har jag rejält ont i bröstet. Men är man en idiot får man lida för det.

Om en stund ska vi till Markus familj på farsdagsfika.