Första advent

Och lagom till den kom snön så nu känns det lite juligare.

Min skada som jag skrev om sist var enligt fysioterapeuten troligen inget brutet utan ligamenten mellan revbenen som skadats. Det slutade med att jag hade så ont att det blev några dagars sjukskrivning. Fortfarande lite ont men mycket bättre

Albins mössa blev klar i god tid och överlämnades igår. Passade perfekt och han var så fin i den. Idag kom ett meddelande från Markus att Albin ville ha en boll i den så idag har jag fixat en tofs som ligger och väntar på honom.

I veckan var det pyssel o prat i Guntorp och vi gjorde adventsgrupper. Riktigt nöjd med min och det tror jag även de andra var med sina.

Sedan har jag börjat med en stjärna gjord i bakplåtspapper. Lite pilligt men det går framåt ett lager i taget. På bilden är det 3 men är nu uppe i 5 av 7 lager. Om jag gör alla så kommer den att bli ca. 60cm i diameter.

I fredags hade vi några grannar här för att planera för Glögg i krysset som är en tradition vi haft några år. Mysigt att planera och ännu bättre att genomföra.

Annars har helgen vart städ o tvätt. Passade på att slänga ut mattorna i snön för lite uppfräschning. Köksmattan hamnade i tvättmaskinen efter att jag öppnat en flaska äppelmust som jäst. Blev en rejäl fontän som sprutade ner en del av köket och även en vägg i vardagsrummet.