Andra advent

I morgon tänder vi ljus nummer 2 när det blir frukost med Markus och barnbarnen. Camilla jobbar och om vi tar hand om barnen ska Markus fortsätta att montera garderoberna i vår hall. Tänk om det äntligen blev klart. Hallen har verkligen vart ett långt projekt men kommer att bli så bra tillslut.

Veckan som gått har jag vart i Göteborg på kurs för administratörer. Hela vår arbetsgrupp på 7 administratörer fick gå, lite lyxigt men det är vi värda. 4 olika föreläsare och alla lika bra. Onsdagens snöfall gjorde att vi fick prova hur det är med inställda tågavgångar. Skönt att slippa det för att ta sig till jobbet. Sedan när jag väl kom till bilen hade nyckeln laddat ur och jag fick ringa Stefan som kom med extra nyckeln. Hemma trött och frusen klockan 21 funderade jag på att ta andra kursdagen på distans men ändrade mig och det var det värt. Live är bättre än att sitta framför datorn.

Idag har jag äntligen kommit ut i snön medan det var ljust. Så underbart.

Har haft ute sängkläderna på vädring och lakanen på tork. Något visst är det med lakan som torkat utomhus.

Julpyntat och fixat idag. Saknas lite men det börjar bli lite juligt i huset. Stjärnan jag pysslat med är klar och upphängd. Slutade vid 6 lager. Riktigt nöjd med resultatet.